Skydda era prototyper och ideér in-house med en mönsterkortsfräs från LPKF

Med ProtoMat S64 är det är enkelt att tillverka egna mönsterkort In-house

Det skall vara enkelt att ta fram ideér och protyper. Med mönsterkortsfräsen ProtoMat S64 får man ett system som fungerar för nästan alla applikationer inom PCB prototyping. Mönsterkortsfräsen ProtoMat S64 är både snabb och pålitlig, den har en frässpindel som producerar fina konstruktioner upp till 100 µm och kan dessutom göra multilayers. ProtoMat S64 har en stabil granitbas, dispenser och vakuumbord. Det här är mönsterkortsfräsen för er utvecklingsavdelning, enkel att placera på ett stabilt arbetsbord.

ProtoMat S64 har en frässpindel på upp till 60 000 varv/min som garanterar korta och snabba bearbetningstider med hög geometrisk noggrannhet. Det krävs inte mycket underhåll, eftersom maskinen har en pneumatisk självrengöringsfunktion för både frässpindel och fräsdjupssensor.

ProtoMat S64 har automatiskt verktygsbyte med upp till ca 15 verktyg. Den automatiska fräsbreddsjusteringen säkerställer att fräskonturen har konstant bredd. Sensorerna som finns i ProtoMat S64 säkerställer optimalt kontrollerat exakt fräsdjup och övervakar också verktygsbytesprocessen. Den integrerade dispensern kan helt automatiskt applicera lodpasta till pads. Ingen ytterligare databeräkning krävs.


ProtoMat S64 har en systemmjukvara för mönsterkortsfräsning som är mycket flexibel och den är väldigt lätt att använda. Ett parameter-bibliotek för olika material stöder den enkla maskinoperationen. Den integrerade processguiden leder användaren steg för steg genom hela bearbetningsprocessen.

Oftast krävs det bara en installation och en igångkörningsdag för att vara i gång med sin process.

Notering: nödvändigt tillbehör är LPKF dammsugare och kompressorluft.


SOLECTRO ABwww.solectro.se

Fler Nyheter Från Solectro AB - Lomma