ISCAR kommer att förändra skärande bearbetning igen!

LOGIQUICK omfattar tre nyckelord: "Logic", "IQ" och "Quick" och innehåller en stor mängd nya produkter som kommer att lanseras från nu och framåt

De tidigare kampanjerna från ISCAR har redan belyst vikten av intelligenta skärande verktyg för avancerad bearbetning, vilket gett logiska lösningar som uppfyller det viktigaste för modern produktion. Tillägget av "Quick" ger en känsla av förväntan. Vilka nya utmaningar kommer de nya produkterna att innebära? Är det bara ett häftigt varumärke eller ett grundläggande koncept?


Inom skärande bearbetning är produktiviteten direkt kopplad till avverkningshastigheten (MRR). För att öka bearbetningshastigheten strävar bearbetningsindustrin efter "snabb spånavverkning", vilket avser processer som effektivt och snabbt avlägsnar material med hjälp av skärande bearbetningsmetoder. ISCAR´s yttersta mål är därför att leverera skärande verktyg som säkerställer effektiv spånavverkning. Dessa verktyg ska inte bara ha effektiva egenskaper för att möjliggöra höga avverkningshastigheter, utan också uppvisa egenskaper som repeterbarhet, mångsidighet, användarvänlighet och en hög utnyttjandegrad. Dessa attribut representerar tillsammans verktygets IQ, vilket är avgörande för att utnyttja den fulla potentialen hos avancerade verktygsmaskiners kapacitet.


ISCAR LOGIQUICK inkluderar en rad banbrytande skärande verktyg för svarvning, avstickning, spårsvarvning, hålbearbetning och fräsning så håll utkik efter LOGIQUICK så vet du var innovationerna finns.


Film >>

Fler Nyheter Från ISCAR SVERIGE AB - Uppsala