ISCAR NEOFEED

Kostnadseffektiv produktivitet utöver det vanliga

Från ISCAR´s senaste kampanjlansering NEOLOGIQ återfinns den helt nya fräsfamiljen NEOFEED för grovfräsning. NEOFEED består av planfräsar i två olika utföranden - FFQ8 FSZ-12 med 12° ställvinkel för fräsning med höga matningar i skärdjup upp till 1.5 mm samt MFQ8 FSZ-12 med 22.5° ställvinkel för moderata matningar (lägre än höga men mycket högre än medel) i skärdjup upp till 3 mm. Fräskropparna finns tillgängliga i diameterområde 50-100 mm och har invändiga kylkanaler som riktar kylmedlet till varje skäregg.

Ett och samma frässkär FFQ8 SZMU 120520T passar i både FFQ8 FSZ-12 och MFQ8 FSZ-12. Det dubbelsidiga skäret har 8 skäreggar med en mycket positiv spånvinkel samt är tjockt och stabilt vilket gör att det klarar höga skärdata. Skäret har 2 mm´s hörnradie och förstärkta skäreggar och rekommenderas för P-, K- och H-material.    

FFQ8 SZMU 120520…-skäret sitter mycket stabilt i det laxstjärtformade skärläget och i kombination med skärets tjocka och stabila utförande försäkras en hög processäkerhet. NEOFEED-fräskropparna har dessutom en skyddande beläggning vilket ger ett obehindrat spånflöde och skydd mot korrosion och förslitning.

Fler Nyheter Från ISCAR SVERIGE AB - Uppsala