CNC fräsverktyg för otroliga resultat

Skärgeometri och balansering är viktigt - DATRONs CNC fräsverktyg är av mycket hög kvalitet och ger mycket fina resultat.

DATRON har utvecklat CNC fräsverktyg för många olika bearbetningar och material. Deras CNC fräsverktyg är effektiva och har en lång livslängd, vilket ger färre verktygsbyte som i sin tur ger färre stopp och bättre flöde i produktionen. DATRON är mycket duktiga på frästeknologi och utvecklar både CNC fräsmaskiner och CNC fräsverktyg.

För bearbetning i Aluminium
DATRONs CNC fräsverktyg har hög fräskapacitet, tyst gång och hög stabilitet. Det finns många olika fräsverktyg för många olika bearbetningar. Det finns olika 1- och 2-skäriga fräsar för finbearbetning och planfräsning. Det finns också gängverktyg för snabb och noggrann gängning.

För bearbetning i Plastmaterial
Med DATRONs CNC fräsverktyg kan man bearbeta plast med snabb bearbetning utan smältning. DATRON har också gravyrverktyg med många olika vinklar och spetsar samt ytterradiefräsar för perfekt siktkant.

För bearbetning i Skummaterial
DATRON har utvecklat CNC-verktyg för att bearbeta skum. Skumfräsverktygen är av mycket hög kvalitet och mycket kostnadseffektiva, tidsbesparande och framförallt så slipper man efterbearbetningen. Det är ju annars något som alltid krävs vid bearbetning med andra bearbetningsmetoder som tråd-, vatten- och laserskärning av Polyuretan-skum.

För bearbetning i Akrylmaterial
Med DATRONs CNC fräsverktyg för akryl får man hög skäreffekt – utan spånansamling. DATRONs fräsverktyg för akryl ger transparenta konturytor och dessa verktyg ger perfekta resultat vid både finbearbetning och vid grovfräsning!

För bearbetning i Kompositmaterial
DATRON har även fräsverktyg för bearbetning i komposit och dessa verktyg är kostnadseffektiva. De ger en exakt bearbetning i abrasiva material. 4-skäriga fräsar med mikrotandning, specialslipade och särskild beläggning.

Är du osäker på vilket verktyg du skall välja eller om du önskar skärdata så är du välkommen att kontakta oss

Ladda gärna ner verktygskatalogen här

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Fler Nyheter Från Solectro AB - Lomma