Skarvvulkanisering hos J.H Appelqvist

Skarvvulkanisering.   Vårt andra stora affärsområde är skarvvulkanisering. Vi på J.H Appelqvist

Skarvvulkanisering.

Vårt andra stora affärsområde är skarvvulkanisering. Vi på J.H Appelqvist har en av Sveriges största maskinpark för sammanfogning av gummiprofiler till ringar, ramar eller vinklar.


Vi kan skarva allt från det enklaste rundsnöre till profiler med komplicerade tvärsnitt. Slutprodukten kan bli ringar eller ramar i olika vinklar. Vår filmskarvningsmetod har en teknik som gör det möjligt att utan problem sammanfoga cellgummi och massivgummi i de vanligast förekommande gummikvalitéer i diametrar på 80 mm och uppåt. Filmskarvningsmetoden ger dessutom en tunn, mjuk och estetisk tilltalande skarv som inte påverkar profilens tätande egenskaper. Utan problem kan vi skarva profiler i EPDM, Nitril, SBR och Silikon. Gummiprofilerna kan vara i cellgummi, massivgummi eller en blandning av båda, inga problem!


Vi är gärna med från start och arbetar fram en design som gör skarvningsprocessen så kostnadseffektiv som möjligt. När designen är fastställd löser vi resten, vi förser er med en färdig produkt paketerad enligt era önskemål.


Fler Nyheter Från J.H. Appelqvist AB

Mer Produkter Från J.H. Appelqvist AB