PMH + KITO ERIKKILA, Vi lyfter gemensamt !

Från och med 15 mars 2019 övertar PMH International AB huvudrepresentationen i Sverige för ERIKKILA skenor och lättprofiltraverser

Från och med 15 mars 2019 övertar PMH International AB huvudrepresentationen i Sverige för ERIKKILA skenor och lättprofiltraverser. PMH förstärker därmed sitt redan starka och breda lyftprogram med ännu en ledande lyftagentur inom ergonomiska och effektiva lyftlösningar.

Skenor/traverser erbjuds i stål och aluminium. Dessa material kan även kombineras i samma traverssystem för att nå den optimala lösningen. Den patenterade löpvagnen i systemet är nästan helt ljudlös och har lågt rullmotstånd, endast ca 1 % av lasten. Produkterna finns med kapacitet upp till 2000 kg och håller högsta tekniska nivå, med innovativa lösningar som t ex integrerad strömförsörjningen (strömskena) i profilskenan för att minimera kablar, koniska skarvkopplingar för exakt passning, lågbyggda utförande, portaltraverser och drivna rörelser med unika möjlighet att frikoppla drivhjulet mm.
PMH tillsammans med KITO ERIKKILA erbjuder ergonomiska lyftlösningar, där lättprofilsystemet kombineras med manuella eller drivna lyft (telfrar) från KITO och JD Neuhaus, vakuumlyftare från SCHMALZ samt kundanpassade lyftverktyg. Kännetecknade för KITO ERIKKILA är hög kvalitet, kundanpassade lösningar, mångårig erfarenhet från den svenska marknaden samt målsättningen att skapa mervärden för användaren.

För ytterligare information se www.pmh.se eller kontakta produktansvarig Jörgen Hansson på 0411-138 00

Fler Nyheter Från PMH International AB

Mer Produkter Från PMH International AB