Öka er effektivitet och flexibilitet

Bli snabbare, effektivare och mer flexibel med en CNC fräsmaskin från DATRON.

Med en CNC fräsmaskin från DATRON blir man snabbare, mer flexibel och effektivare i produktionen tack vare DATRONs vakuumspännteknik, effektiva inmätning och deras lättanvända användargränssnitt. Med DATRONs vakuumspännteknik slipper man långa och onödiga ställkostnader. Att mäta in och spänna fast materialet är mycket lätt och smidigt i en DATRON maskin.

Dessutom är det enkelt och tydligt att utföra inmätningen med deras lättanvända gränssnitt som kommunicerar med en kamera som sitter i maskinen. Operatören ritar med fingret på skärmen för att markera biten som skall bearbetas.

Sedan går man vidare i menyn för inmätning med Renishaw och maskinen har då förstått var den skall mäta med hjälp av kameran och visar utsatta punkter för mätningen på skärmen. Mätpunkterna kan man enkelt flytta med ett finger på skärmen, om det skulle vara så mätpunkterna hamnar i ett hål eller liknande. Det är lätt att vända detaljen och utföra bearbetning på baksidan tack vare DATRONs spänn- och inmätningsteknik.

Vill du veta mer? Då är du välkommen att kontakta:
Mattias 040-536616
Salle 040-536615

Fler Nyheter Från Solectro AB - Lomma