KmK Instrument är distributör för Stresstech i Sverige

Nytt samarbetsavtal där KmK Instrument övertar ansvaret för distribution, försäljning och service av Stresstechs produkter i Sverige från 2024-01-01.

KmK Instrument AB är en pålitlig leverantör av mätteknik och provningsinstrument till företag inom den svenska tillverkningsindustrin. Med specialistkompetens inom mätteknik, materialprovning och oförstörande provning hjälper de företag att hitta rätt mätlösningar för olika tillämpningar.

Företaget är ackrediterat enligt den internationella standarden ISO/IEC 17025:2017. Denna ackreditering omfattar ambulerande kalibrering av tryck- och dragprovningsmaskiner samt hårdhetsprovare. Denna serviceverksamhet involverar sex servicetekniker som arbetar för att säkerställa korrekt mätning och provning. Med över 30 års erfarenhet inom området är KmK Instrument specialiserade på oförstörande provning främst avseende elektromagnetiska metoder, inklusive virvelström för att utföra sprickprovning. Dessa tekniker kan integreras direkt i produktionslinjer.

Per Lundin och Stress Service som varit distributör för och arbetat med Stresstech i Sverige i olika konstellationer sedan år 2000, kommer att vara behjälplig vid övergången till KmK instrument. Stresstech levererar automatiserade och manuella system för kvalitetskontroll av material. Deras metoder inkluderar Barkhausen Noise för kvalitetskontroll av material i slip- och härdningsprocesser och Röntgendiffraktion för att mäta restspänningar. För mer information om Stresstechs lösningar, besök gärna deras hemsida eller kontakta dem direkt, Stresstech

För mer information gällande denna nyhet, vänligen kontakta Anders Vallenfjord, VD. KmK Instrument AB enligt följande:
Telefon: 070-751 42 63
E-post: anders.vallenfjord@kmk-instrument.se

Fler Nyheter Från KmK Instrument AB - Västerås