Karlskrona Kommun väljer Nilex för sin ärendehantering

Karlskrona Kommun hade en upphandling för ett nytt ärendehanteringssystem. Efter en gedigen process valdes Nilex som leverantör. Vi tackar för förtroendet och ser framemot ett givande samarbete.


Allt ditt arbete på ett ställe

Nilex samlar alla inkommande och utgående konversationer och förvandlar dem till ärenden - prydligt organiserade i din personliga dashboard. Du kan enkelt se från vilken kanal ett ärende skapades, från självbetjäning, e-post, Facebook, Twitter eller telefon - allt presenteras i din personliga instrumentbräda. Förutom att du kan skapa din egen lista-vyer, få meddelanden när något händer, se alla dina uppdrag och arbets-objekt på flera förfrågningar samtidigt.

Flexibelt och enkelt

Genom vårt intuitiva gränssnitt är behovet av utbildning minimalt, inne i vårt ärendehanteringssystem finns dessutom ett infocenter där man kan läsa hur olika funktioner är uppbyggda. Vi erbjuder även olika utbildningspaket, som kan skräddarsys utifrån individuella behov och önskemål.

Skalbart

Vi vill stödja entreprenörer i Sverige och har därför satsat på att utveckla skalbara lösningar, det innebär att man kan börja med NileXpress för att sedan skala upp till våra andra produkter i takt med att ens verksamhet växer och behoven förändras. Titta gärna på våra produkter och hitta ett ärendehanteringssystem som är bäst för er i dagsläget.

Läs mer om vår ärendehantering