Hörselskydden från industrin tar sig in även i kontorslandskapen.

Läs vad Hear Nordics expert säger om den nya miljötrenden

I dagens hektiska arbetsmiljöer är det allt vanligare att kontorsarbetare söker efter lösningar för att förbättra sin arbetsdag. En trend som tidigare kanske inte har fått mycket uppmärksamhet är ljudtrötthet och dess påverkan på produktivitet och välbefinnande. HEAR Nordic ser nu en ökande trend bland kontorsarbetare som väljer att använda hörselskydd för att förbättra sin arbetsmiljö.


”Vi märker tydligt att fler och fler personer som arbetar i dagens populära öppna kontorslandskap söker sig till oss för att få hjälp med sin arbetsmiljö. Behovet att få en lugnare ljudmiljö är stort och våra skydd med anpassad ljuddämpning kan göra att det blir lättare att koncentrera sig och att prata i telefonen" säger Jörgen som är försäljningschef på HEAR Nordic.


Fokusera på Komfort och Produktivitet

HEAR Nordics formgjutna hörselskydd är noggrant designade för att erbjuda en optimal passform och långvarig komfort. Med den formgjutna passformen kan du bära dem bekvämt under hela arbetsdagen och fokusera på dina uppgifter utan att störas av obehag.


Genom att använda hörselskydd kan du effektivt minska störande ljud i din arbetsmiljö och därmed öka förutsättningarna för en ökad koncentration och produktivitet. Dessutom kan du minska risken för ljudrelaterad trötthet, vilket kan bidra till en hälsosammare och mer produktiv arbetsmiljö för både dig och dina kollegor.

Fler Nyheter Från hEAR Nordic AB - Solna