ABUS Kampanj fraktfritt fortsätter!

Kampanj fraktfritt fortsätter och avser investering av ABUS svängkran, lättportalkran och/eller lättraverssystem inkl. ABUS kättingtelfer. Kampanjen sträcker sig t o m 31 mars 2021.

ABUS erbjuder skräddarsydda lösningar baserade på standardkranar och krankomponenter. ABUS traverskranar, med lyftkapacitet på upp till 120 ton, används för smidig transport av stora och tunga laster tillsammans  med ABUS lintelfrar, "hjärtat" i ett kransystem. ABUS Halvportalkranen EHPK  har en lyftkapacitet på upp till 10 ton. ABUS lätta lyftprogram erbjuder ABUS vägg- och pelarsvängkranar för transport av laster upp till 6,3 ton inom och nära enskilda arbetsstationer. Komplexa materialföden kan optimeras med ABUS lättraverssystem. Det modulära HB-systemet kan anpassas till nästan alla platsförhållanden och med ABUS kättingtelfrar lyfter laster upp till 2 ton. ABUS kättingtelfrar kan installeras både stationärt och i krananläggningar och har lyftkapacitet upp till 4 ton. Slutligen avrundas ABUS produktprogram genom våra portalkranar: ABUS lättportalkran LPK med låsbara hjul är lätt att förflytta och har en lyftkapacitet på upp till 2 ton, den lämpar sig utmärkt som verkstadskran och placeras enkelt där man behöver en flexibel materialhantering.

Har du behov av ett kransystem som passar just ditt företag? Ta kontakt med oss redan idag. Genom att lyssna på vilka förutsättningar och behov du har kan vi tillsammans komma fram till en lämplig lösning. Vi ser fram emot att få höra från dig.

Fler Nyheter Från ABUS Kransystem AB - Karlstad

Fler Produkter Från ABUS Kransystem AB - Karlstad