PMH INTERNATIONAL lanserar Hybridhallen!

PMH-Hallens nya hybrid kombinerar plåthallens bättre inbrottsskydd och plasthallens ljusgenomsläppliga och underhållsfria tak och skapar den optimala hallen för lagring

Efter att ha lyssnat på marknaden och kunderna har vi förstått att en konventionell plåthall och en plasthall uppskattas för sina fördelar. PMH-Hallens nya hybrid kombinerar plåthallens bättre inbrottsskydd och plasthallens ljusgenomsläppliga och underhållsfria tak och skapar den optimala hallen för lagring.

PMH Plåthall går att få i olika fribärande spännvidder från 8 – 40 meter och valfri längd och höjd och hallen kan utrustas med portar och dörrar efter behov och de säkerhetskrav som finns. Det finns dessutom en uppsjö tillval att välja på såsom belysning, isolering, pallställ och påkörningsskydd mm.

Vi hjälper kunden genom hela processen med bygglov, projektering, montage och finansiering.

-PMH Plåthall är till skillnad från konventionell plåt/stålhall optimal för avfuktning då den blir helt tät. Detta ger oändliga möjligheter till olika användningsområden då den passar även till lagring av fuktkänsligt gods. Både vi och våra kunder som köpt denna halltyp är helnöjda med funktion och slutresultat, och vi hoppas att fler upptäcker möjligheterna med denna hall. Något som också uppskattas mycket av våra kunder är de finansieringsmöjligheter vi kan erbjuda, såsom köp, hyra eller leasing. Dessutom är vår styrka den snabba leveranstiden, säger PMH-Hallens platschef Håkan Persson.

Fler Nyheter Från PMH International AB

Mer Produkter Från PMH International AB