Möt oss och våra leverantörer på AMB-mässan i Stuttgart

Vi är på plats på mässan! Hör av dig

Vi är på plats på mässan! Hör av dig om du vill ha mer information eller om du vill boka ett möte. Det finns även möjlighet att besöka våra leverantörer HELLER och ZIMMERMANN som har sina fabriker bara 15-20 minuters bilresa från mässan.

https://www.masentia.com/Files/Billeder/Kontakt/sverige_kontakt/andreasostberg.jpg https://www.masentia.com/Files/Billeder/Kontakt/sverige_kontakt/olof.jpg
Andreas Östberg, Areas Sales Manager Olof Karlsson, Areas Sales Manager
+46 70 3489954 / aos@masentia.se +46 70 3489948 / ok@masentia.se

Våra leverantörer på AMB:

GF Machining Solutions - Hall 7/7C31 - Inriktar sig på flera teknologier där huvudparten ligger på maskiner för precisionfräsning och gnistbearbetning men även med teknologier som laser och additive manufacturing.


HELLER - Hall 10/10A31 + 10E51 - Familjeägda HELLER är en tysk tillverkare av 4- och 5-axliga horisontella fleroperationsmaskiner och bearbetningsmaskiner för vev- och kamaxlar i absolut världsklass.


MATSUURA - Hall 10/10A15 - Japanska maskiner av yttersta världsklass när det gäller precision och tillförlitlighet. Stort produktprogram med vertikala, horisontella samt 5-axliga maskiner med och utan svarvfunktion.


GEIBEL & HOTZ – Hall 5/5B33 - Tyska Geibel & Hotz GmbH är ett företag med en lång tradition av att tillverka kvalitetsmaskiner för både plan och rundslipning.


ZIMMERMANN GmbH - Hall 9/9B33 - Tillverkare av högdynamiska 5-axliga portalfräsmaskiner och horisontella fleroperationsmaskiner. Expertis inom strukturella artiklar till flygindustrin i aluminum och komposit , modellfräsning till fordonsindustrin samt verktygstillverkning.


UNISIGN - Hall 9/9D52 - UNISIGN är ett ungt och dynamiskt företag i Holland som tillverkar fleroperationsmaskiner och karusellsvarvar och kombinationer av dessa, allt efter marknadnes och kundens behov. Erfarenheten sträcker sig från tillverkning av standardmaskiner till komplexa produktionssystem.


WFL - Hall 6/6A11 - WFL från Österike är en av världens ledande producenter av fleroperationssvarvar med huvudfokus på Millturn-maskiner. Inom branscher som olja/gas, energi och flygindustrin är WFL en stor och välkänd leverantör. CLAMP ONCE - MACHINE COMPLETE


FAMAR - Hall 4/4C75 - Tillverkare av vertikala pick-up svarvar, dubbelspindliga fleroperationsmaskiner och automationsutrustning. Experter på mellan- till högvolymsproduktion till fordonsindustrin, kullagertillverkare och pumpindustrin.


PIETRO CARNAGHI - Hall 9/9C51 - Tillverkare av karusellsvarvar, multitask-maskiner och portalfräsmaskiner med hydrostatik. Välkänd leverantörer till flyg-, energi- och kullagerindustrin sedan 1922.


S:\05 MARKETING\05. Logotyper, sidfot etc\Masentia_logo_payoff_cmyk_2018_neg med bla¦è baggrund.jpg


Fler Nyheter Från Masentia AB

Mer Produkter Från Masentia AB