Isolerad lagerlokal för industri- och logistikbranschen – rätt lokal till rätt pris.

Climathallen är det senaste tillskottet i PMH-Hallens breda utbud av

Climathallen är det senaste tillskottet i PMH-Hallens breda utbud av flexibla lagerhallar anpassade till alla typer av lokalbehov och användningsområden. PMH Climathall är framtagen till användaren som behöver en enklare isolerad lokal.


Lager och logistikhallar i Ystad, även kända för ”Ystads nya silhuett.

- Vår nya Climathall är en kostnadseffektiv lokallösning för ett utrymme som ska vara uppvärmt och samtidigt energibesparande. Vi arbetar mycket med kundanpassade lösningar och såg att sortimentet kunde kompletteras med ett mellanting mellan den oisolerade hallen och traditionell isoleringsmetod; det vill säga rätt lokal till rätt pris, säger Håkan Persson, Affärsområdeschef och säljare på PMH-hallen.
Climathallen bygger vidare på PMH-Hallen som varit marknadsledande i mer än 40 år. Isoleringen består av en vit (hög ljusreflektion) isolerad innerduk med 100 mm polyeten som ger lång livslängd och god isoleringsförmåga även i fuktiga miljöer. Isoleringen sker från insidan vilket gör att byggprojektet inte påverkas av dåligt väder. PMH-Hallen går även att isolera i efterhand.

PMH-Hallen finns i flera utföranden anpassade till skiftande behov, alla i underhållsfritt material. Montaget är snabbt och rationellt vilket gör PMH-Hallen till en mycket flexibel och kostnadseffektiv lösning. Hallarna tillverkas i valfri längd och bredd, stor fri golvyta utan hindrande pelare. Konstruktionen kan varieras även vad gäller utrustning, till exempel placering och utformning av portar, dörrar, förbindelsegångar mm.

På bild Climathallens insida med industriarmaturer.

- Våra hallar går snabbt att sätta upp och snabbt att plocka ner vilket är idealiskt i en föränderlig värld. Detta utan påverkan på kvalitet och livslängd. Dessutom går det även bra att hyra hall av oss, säger Håkan Persson på PMH.
På Elmia Lastbils mässan i Jönköping och Logistik mässan i Göteborg presenterar PMH-Hallen hela sitt breda utbud av flexibla lagerhallar anpassade till alla typer av lokalbehov och användningsområden.

Företagsfakta
PMH-Hallen ingår i PMH International AB som säljer och hyr ut hallar för lager, industri och produktion. Företaget är familjeägt och grundades 1974 i Ystad, som är företagets huvudsäte. Idag finns ett 30-tal anställda inom företaget som tillgodoser lagerhallar inom hela Sverige samt våra grannländer i Europa. Inom PMH International AB finns också ett affärsområde för Lyft- & Materialhantering som ansvarar för etablerade kvalitetsvarumärken såsom Kito, Stahl, Schmalz, Logitrans, Dalmec, JD Neuhaus m.fl på den svenska marknaden.


Fler Nyheter Från PMH International AB

Fler Produkter Från PMH International AB